Wie zijn wij

Wij zijn EMA Tech B.V.. Gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige fijnmechanische componenten. Daartoe beschikken wij over een jong, uiterst modern machinepark uitgerust met de nieuwste technieken en zijn wij gevestigd in een goed geoutilleerd bedrijfspand van 500m².

EMA Tech wil zich onderscheiden op de fijnmechanische markt op basis van:
• Hoge kwaliteit
• Korte levertijden
• Flexibiliteit
• Enthousiasme
• Samenwerking met onze klanten

Wij werken alleen met goed opgeleide, toegewijde en enthousiaste werknemers. Mensen die van het vak houden. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw producten met de grootste zorg geproduceerd worden binnen de door u gestelde eisen.

Wij denken ook echt met onze klanten mee. Uw probleem is ons probleem. Wanneer u bijvoorbeeld met grote spoed een onderdeel nodig heeft omdat er een machine stilstaat, zullen wij alles in het werk stellen om uw probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Dit kan door bijvoorbeeld overwerk in te zetten. In onze visie doe je dat voor elkaar.

Door deze toewijding en enthousiasme proberen wij een goede en solide relatie met onze klanten op te bouwen. In plaats van opdrachtgever-producent relatie streven wij naar een relatie waarin samenwerken centraal staat en wij en onze klant gebruik maken van elkaars sterke punten, zodat wij voor elkaar van meerwaarde zijn. Een echte win-win situatie.

Onze klanten bevinden zich vooral in de apparaten- en machinebouw. Maar natuurlijk is iedereen welkom die een fijnmechanisch onderdeel of technisch advies nodig heeft, zowel bedrijven als particulieren. Indien nodig kunnen wij bijvoorbeeld voor u kapotte machine onderdelen opmeten en namaken. Dit is vaak een goedkopere en minstens net zo’n goede oplossing als een origineel onderdeel.

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaand verhaal? Neem dan contact met ons op!